Kauniita tarinoita ja tunnelmallisia hetkiä

Hääkuvauksessa on kyse hääparin ikimuistoisen päivän dokumentoinnista, josta tunteikkaat tapahtumat ja päivän huuma välittyvät katsojalle myös hääpäivän jälkeen. Toteutan toiveidenne mukaisen hääkuvauskokonaisuuden. Galleria -sivulla näette esimerkkikuvia toteuttamistani häistä. Ohessa olevasta hinnostosta voitte nähdä joitakin esimerkkejä mahdollisista hääpaketeista, mutta jokainen hääpäivä on ainutkertainen. Pyytäkää siis tarjous, jossa kerrotte omista toiveistanne.

Valmistautuminen

Ennen hääjuhlaa otetuissa kuvissa tallentuvat  tunnelma ja tarkat yksityiskohdat päivän huippuhetkeen valmistautumisesta.

 

Vihkiminen

Ammattilainen tallentaa vihkimisen ainutkertaiset hetket niin kirkossa kuin miljöössäkin kauniiksi muistoiksi teille ja vieraillenne tuleviksi vuosiksi.

 

Hääkuvat

Tunnelmalliset häämuotokuvat sinusta ja puolisostasi. Voimme suunnitella jo etukäteen millaiset hääkuvat haluatte kiitoskortteihin ja muistoksi häistänne. Tiesittekö, että hääpäivän stressiä voi vähentää kuvaamalla hääkuvat ennen hääpäivää ja upeat trash the dress -kuvat häiden jälkeen?

 

Hääjuhla

Hääjuhlasta otettuihin kuviin tallentuu tarina kauniista ja tunnelmallisista hetkistä ikimuistoisessa juhlassanne.

Sivuston suunnittelu ja toteutus: © Suomen yrityskuvaus.

Kaikki kuvat © Markku Heikkilä 2008 - 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Markku Heikkilä Photography on Suomen yrityskuvauksen aputoiminimi, Y-tunnus 2352236-2