Kauniita tarinoita ja tunnelmallisia hetkiä

Hääkuvaushinnasto (kesä 2014)

 

Hääkuvaukset kaikkialla Suomessa.

 

Timanttipaketti

Laaja dokumentaarinen hääkuvauspaketti.

Käytössänne on kuvaajaa dokumentoimassa hääpäivän tapahtumat aamuvarhaisen häävalmisteluista iltaan asti (12h). Pakettiin sisältyy suunnittelupalaveri, hääpotrettien kuvaus miljöössä, kuvien käsittely häiden jälkeen sekä kuvat salasanalla suojatussa web-galleriassa. Hääparilla on kuviin vapaa käyttöoikeus yksityiseen käyttöön. Kuvia on myös mahdollista tilata kuvaajan kautta.

 

Hinta 1100€ (sis. alv 24%)

 

Kultapaketti

Laaja dokumentaarinen hääkuvauspaketti.

Käytössänne on kuvaajaa dokumentoimassa hääpäivän tapahtumat vihkimisestä hääjuhlan iltaan (8h). Pakettiin sisältyy suunnittelupalaveri, hääpotrettien kuvaus miljöössä, kuvien käsittely häiden jälkeen sekä kuvat salasanalla suojatussa web-galleriassa. Hääparilla on kuviin vapaa käyttöoikeus yksityiseen käyttöön. Kuvia on myös mahdollista tilata kuvaajan kautta.

 

Hinta 900€ (sis. alv 24%)

 

Hopeapaketti

Dokumentaarinen hääkuvauspaketti.

Käytössänne on kuvaajaa dokumentoimassa vihkimisen. Pakettiin sisältyy suunnittelupalaveri, hääpotrettien kuvaus miljöössä, kuvien käsittely häiden jälkeen sekä kuvat salasanalla suojatussa web-galleriassa. Hääparilla on kuviin vapaa käyttöoikeus yksityiseen käyttöön. Kuvia on myös mahdollista tilata kuvaajan kautta.

 

Hinta 600€ (sis. alv 24%)

 

Hääpotrettipaketti:

Hääpotrettien kuvaukseen varataan kahden tunnin aika. Pakettiin sisältyy suunnittelupalaveri, hääpotrettien kuvaus miljöössä, kuvien käsittely häiden jälkeen sekä kuvat salasanalla suojatussa web-galleriassa. Hääparilla on kuviin vapaa käyttöoikeus yksityiseen käyttöön. Kuvia on myös mahdollista tilata kuvaajan kautta.

 

Hinta 400€ (sis. alv 24%)

 

Hääelokuva:

Haluatko kauniin muiston vihkimisestä lupauksineen, puheineen ja musiikkeineen. Kerro meille oletko kiinnostunut vihkimisen kuvaukseta, kokopäivän dokumentaarisesta videoinnista vai dokumentti elokuvasta häistänne.

 

Hinta alk. 500€ (sis. alv 24%)

 

 

Lisätunnit 85 €/h sis. alv 24%

 

Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,46 €/km (sis. alv 24%) joko Hämeenlinnasta tai Helsingistä (lähempi näistä).

 

 

Korkealuokkaiset QtAlbums -tuotteet hääkuvauksen yhteydessä:

 

Albumipaketti 1:

Sisältää yhden 20-sivuisen QtALBUMin (25x25 cm), kaksi 20-sivuista  QtALBUMia (15x15 cm) ja 10 kpl paperikuvia (15x23 cm) valitsemistanne kuvista kauniissa kotelossa.

Hinta 800€ (sis. alv 24%)

 

Albumipaketti 2:

Sisältää yhden 20-sivuisen QtALBUMin (25x25 cm) ja 10 kpl paperikuvia (15x23 cm) valitsemistanne kuvista kauniissa kotelossa.

Hinta 540€ (sis. alv 24%)

 

Albumipaketti 3:

Sisältää  yhden  20-sivuisen QtALBUMin (15x15 cm) ja 10 kpl paperikuvia (15x23 cm) valitsemistanne kuvista kauniissa kotelossa.

Hinta 440€ (sis. alv 24%)

 

Kuvapaketti:

Sisältää 10 kpl paperikuvia (15x23 cm) valitsemistanne kuvista kauniissa kotelossa.

Hinta 90€ (sis. alv 24%)

 

Sivuston suunnittelu ja toteutus: © Suomen yrityskuvaus.

Kaikki kuvat © Markku Heikkilä 2008 - 2015 Kaikki oikeudet pidätetään.

Markku Heikkilä Photography on Suomen yrityskuvauksen aputoiminimi, Y-tunnus 2352236-2